Op 8 oktober aanstaande presenteren wij Workspace 365 op het Copaco Cloud Event, georganiseerd in CineMec te Ede. Tijdens het groot channel event zullen we aan onze stand demonstreren hoe we samen de werkplek van medewerkers kunnen vereenvoudigen, terwijl de IT dienstverleners al hun diensten kunnen aanbieden binnen een online portal. In de werkplek is het namelijk mogelijk om zowel web- als legacy applicaties te integreren. Dit past goed bij de keuzes die bedrijven op dit moment maken m.b.t. hun desktop-strategie, waarbij kritisch gekeken wordt of de legacy applicaties nog voor iedereen nodig zijn en welke opties de cloud biedt.

Verder zullen tijdens het event de nieuwste ontwikkelingen binnen de IT-markt en op het gebied van cloud computing getoond. Om te kijken naar de toekomst wordt er tevens besproken wat bijvoorbeeld “Internet of Things” voor invloed zal hebben op bedrijven. Het thema ‘Challenge the Future Together’ sluit exact aan bij onze wens om samen met partners de toegang tot IT te vereenvoudigen, zodat iedereen in de werkplek van de toekomst locatie- en device onafhankelijk kan werken.

Kom je langs voor een demonstratie van de nieuwste features of om bij te praten? Schrijf je dan in via www.copacocloudevent.com

Vriendelijke groet,
Mark Grasmayer
Product Evangelist

 

Vragen of opmerkingen? Ik help graag!

icon_email-small [email protected]

linkedin Let’s get social