Van 24 tot 26 februari zal New Day at Work met de Dutch Masters of Cloud deelnemen aan Parallels Summit 2014 in New Orleans. Hier zullen oprichters Erik Nicolai en Hans de Graaf aan grote bedrijven zoals KPN waaronder GoDaddy en AppRiver hun online werkplek presenteren, om te bespreken hoe zij voor hun klanten, de innovatie van Workspace 365 kunnen gebruiken.

Met Workspace 365 willen zij kleine bedrijven helpen aan een eenvoudige web-based werkplek, met de kracht van Office 365 of Hosted SharePoint – Exchange, om de productiviteit van werknemers te verhogen en een eenduidige gebruikerservaring te bieden.

Paralles Summit is een conferentie die erop gericht is cloud diensten te verkopen aan het MKB. Met veel bekende aanwezigen van prominente bedrijven als HP en Dell, zal in New Orleans de toekomst van de cloud nog concreter worden. New Day at Work wil hier graag gesprekken voeren over Workspace 365, de cloud werkplek, waarmee zij traditionele remote desktop/operating systemen overbodig willen maken!

Op de beurs is New Day at Work te vinden bij het oranje front met de Dutch Masters of Cloud in een grote oranje stand. De Dutch Masters of Cloud bestaan uit KPN, Voiceworks, Cloud Companyon, Camera Manager, Keenondots, Paal 15, Libersy, Speakap en New Day at Work.

New Day at Work werkt samen met de Dutch Masters of Cloud om kennis te delen, relaties op te bouwen en gezamenlijk de toekomst van de cloud te bepalen. Door samen te werken en ideeën uit te wisselen met partners willen ze met Workspace 365 de toekomst van bedrijven veranderen.

Bezoek jij ook de Parallels Summit 2014, ga dan even langs stand #100 om de werkplek van de toekomst te zien en te bespreken. Ben je niet aanwezig op Parallels Summit 2014? Bekijk dan de demo van Workspace 365 op www.NewDayAtWork.com.