In maart zijn we begonnen met het uitnodigen van IT-resellers die al Office 365 verkopen voor een Workspace 365 workshop. Het doel: ze laten zien hoe ze hun marge kunnen verhogen op Office 365 door het aanbieden van Workspace 365, de online werkplek van de toekomst. Deze workshops geven ons ook erg handige informatie die we in deze post zullen delen.

Verkoop Office 365 eenvoudiger

De meeste IT-resellers die deelnemen aan onze workshops verkopen Office 365, zetten netwerken op en maken backups voor kleine en middelgrote bedrijven. Maar met alle nieuwe cloud services hebben ze een nieuwe uitdaging. Als eerst is het lastig om te concurreren met anderen die deze diensten aanbieden. Vooral door de lage marges en alle prijzen die zichtbaar zijn op internet. Door het aanbieden van standaard services moeten zij zich onderscheiden op service niveau. Daarom willen wij IT-resellers nog een optie geven, namelijk hun eigen unieke branded werkplek die het beste van twee werelden combineert. Door het aanbieden van deze white label werkplek proberen we onze resellers te helpen om de “talk of the town” te worden.

Creëer upsells op Office 365

Je kunt nu niet alleen Office 365 voor exchange online aanbieden, dankzij Workspace 365 wordt SharePoint namelijk een gebruiksvriendelijk document management systeem. Met Workspace 365 kun je meer upsells creëren door onze of business apps van derden aan te bieden binnen dezelfde werkplek. Met single sign-on kunnen werknemers eenvoudig in één keer inloggen op al hun apps binnen jouw unieke branded werkplek. Je kunt hier bovenop een branded versie van Workspace 365 aanbieden in jouw huisstijl of er speciaal één maken voor jouw klanten.

Als jij dezelfde uitdagingen hebt, laat het ons weten. We zullen blij zijn om je te helpen met het beginnen van verkopen van Workspace 365 met de kracht van Office 365.