Copaco heeft Workspace 365 toegevoegd aan het 2tCloud portfolio. Met deze uitbreiding kunnen resellers in de Benelux nu op eenvoudige wijze Workspace 365 bestellen als toevoeging voor bestaande en nieuwe Office 365 gebruikers.

Workspace 365 is een complete online werkplek bovenop Office 365. Hierdoor ontstaat een complete browser-based desktopervaring die werkt met elk device. Naast de vereenvoudiging van Office 365, is het binnen Workspace 365 mogelijk om andere applicaties, zowel web-based als lokaal, direct te starten. Voor bedrijven die nog geen bedrijfssoftware hebben of bepaalde processen willen verbeteren, is het ook mogelijk om als Copaco partner zelf nieuwe business apps te configureren. Deze business apps brengen ICT-dienstverleners veel kansen om upsells te creëren binnen hun bestaande klantenkring.

Workspace 365 biedt resellers de mogelijkheid om op basis van Office 365 meerwaarde te genereren en daarmee een interessanter verdienmodel te creëren. Via Workspace 365 kunnen resellers Office 365 in een eigen cloudpropositie aanbieden in hun eigen huisstijl, of eventueel in de huisstijl van de klant. Zo kan elke reseller zich onderscheiden van de concurrentie.

“Copaco is al vier jaar actief met het in de markt zetten van cloudoplossingen. Niet alleen via 2tCloud, maar ook met Office 365. Wij zien de toegevoegde waarde van Copaco enerzijds in haar bewezen competenties om resellers te helpen met hun route naar de cloud, en anderzijds het 2tCloud systeem dat het makkelijk maakt om clouddiensten te vinden, te beheren en te factureren,” aldus Erik Nicolai, CEO bij New Day at Work.

Harold Bax, Director Business Development Copaco: “Met het 2tCloud platform brengen wij vraag en aanbod van clouddiensten samen en helpen wij partners met het succesvol in de markt zetten van clouddiensten. Workspace 365 is een innovatieve oplossing en een interessant alternatief voor virtual desktops. Met de groei van Office 365 ligt er een groot potentieel voor resellers om aanvullende diensten te verkopen via Workspace 365 en de band met hun eindklanten verder te versterken. Wij zien de toevoeging van Workspace 365 dan ook als een waardevolle uitbreiding van ons totale cloud services aanbod.”

Over Workspace 365
Workspace 365 is een complete online werkplek bovenop Office 365. De werkplek is ontwikkeld door New Day at Work en wordt uitsluitend aangeboden via partners. Partners van Copaco kunnen Workspace 365 bestellen op www.2tcloud.com.