We zijn weer terug op onze HQ en Parallels Summit was geweldig. We hebben veel Telco’s en hosters vanuit de hele wereld gesproken. Eén onderwerp kwam in elk gesprek naar voren namelijk dat ze moeite hadden om klanten verder te krijgen als email. Ze bieden nu Office 365 aan als Exchange Online of hosten het zelf als Hosted Exchange. In beide gevallen komt SharePoint niet eens in beeld. De product manager van een grote Telco vertelde zelfs dat hij dacht dat SharePoint niet zou overleven in de MKB markt. Nadat wij hem Workspace 365 lieten zien veranderde hij van gedachte, hij vertelde dat met deze vereenvoudiging van Office 365 en SharePoint, Workspace 365 het betere alternatief is. Mede dankzij ons krachtige online Documentatie Management Systeem, met alle voordelen van de Online Office Apps.

Om de eenvoud van Workspace 365 en het gebruik van Office 365 of Hosted SharePoint/Exchange te demonstreren hebben wij branded werkplekken gecreëerd in onze stand. Een voorbeeld hiervan is onderstaande werkplek voor Telefonica.

Zoals je kunt zien, een duidelijk interface die eenvoudig in gebruik is. Dit was dan ook onze boodschap op Parallels Summit. We hebben gesproken met Telefonica, AppRiver en vele andere over de simpelheid die we toegevoegd hebben aan Office 365 waardoor iedereen gemakkelijk documenten kan maken, versturen en opslaan. Hierdoor wordt Office 365 makkelijker in gebruik en is het dus ook makkelijker om Office 365 licenties te verkopen.

Eén van de hoogte punten bij Parallels Summit was de kans om met veel grote partners op directie niveau te spreken, met de intentie om samen zaken te doen. Parallels Summit had echt de vibe van Mardi Gras, een open cultuur, iedereen was er om plezier te maken!