Onze Workspace 365 business apps zijn gelanceerd! Voor ons is dit weer een stap dichter naar de complete online werkplek. De mogelijkheid om bestaande web- en lokale apps te starten via Workspace 365 wordt veel gebruikt, maar veel MKB’ers moesten te vaak voor nieuwe of veranderende bedrijfsprocessen op zoek naar nieuwe software tools die niet met elkaar communiceren.

Daarom besloten wij onze eigen krachtige business apps te ontwikkelen en ze te koppelen met Office 365. Hiermee creëren bedrijven overzicht door eenvoudig bedrijfsinformatie te koppelen met documenten en e-mail. Zo kunnen alle bedrijfsprocessen beheerd worden via geïntegreerde business apps in één complete online werkplek.

Met de Workspace 365 business apps kun je vanaf elk apparaat en op iedere locatie via internet bedrijfsinformatie oproepen en invoeren. De Workspace 365 business apps zijn eenvoudig te gebruiken zodat je slimmer en efficiënter kunt werken.

Resellers krijgen met de Workspace 365 business apps kansen voor het creëren van constante upsells. Door business apps aan te bieden bepaal je zelf de marges. Resellers kunnen zich onderscheiden door de business apps aan te bieden in hun eigen werkplek, met hun eigen kleuren. Zorg dat jouw klanten niet meer hoeven te zoeken naar losse apps door op maat gemaakt business apps aan te bieden.

Hieronder vind je een selectie van de belangrijkste ready-to-use business apps, waaronder:
Projecten, CRM, Activiteiten, Contacten, Kilometerregistratie, Offertes, Facturen, Support Tickets en Op maat gemaakte Business Apps

Workspace 365 Business Apps

Projecten App

Creëer overzicht door alle bedrijfsinformatie aan elkaar te koppelen met de Projecten App, zo kun je op elk moment alle informatie bekijken op één plek via je browser. Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar documenten, e-mail of bedrijfsinformatie dankzij de koppeling tussen Workspace 365 business apps en Office 365.

CRM App

Met de CRM App kun je eenvoudig onderweg salesinformatie invoeren zoals accounts, contacten, activiteiten, offertes en nog veel meer. Je blijft op de hoogte van je collega’s en hebt altijd alle informatie bij de hand voor het sluiten van een deal.

Activiteiten App

Voer activiteiten in waar je ook bent zodat je nooit meer belangrijke kansen mist. Houd collega’s op de hoogte door activiteiten voor elkaar in te plannen. De Activiteiten App brengt meer structuur in de werkzaamheden van jouw team.

Contacten App

Voeg eenvoudig nieuwe contacten toe en koppel ze aan activiteiten om direct je geschiedenis met het contact te zien. Door al je contacten op te slaan in de Contacten App zijn je contacten op elk device up to date. Bovendien kun je eenvoudig noteren of iemand je nieuwsbrief wil ontvangen.

Kilometerregistratie App

Workspace 365 is beschikbaar op elk apparaat met een browser, daarom is het ook perfect voor het bijhouden van je kilometerregistratie. Medewerkers kunnen eenvoudig en snel ritten invoeren. Door de kilometerstanden in te voeren krijg je snel een overzicht van alle reizen.

Offerte App

Vereenvoudig je administratie en maak het inzichtelijk. Door offertes in te voeren en te koppelen met documenten kun je onderweg de status controleren en wijzigen. Hierdoor neemt administratie minder tijd in beslag en houdt je salesteam meer tijd over!

Facturen App

Verlies nooit meer de focus op je facturen. In de Facturen App zie je direct de status van facturen zodat je klanten eerder kunt herinneren. Door facturen in Workspace 365 te zetten kun je er makkelijker voor zorgen dat betalingen op tijd zijn.

Support Ticket App

Resellers kunnen eenvoudig een eigen Support Ticket App in Workspace 365 creëren. Door de Ticket App kunnen gebruikers snel en makkelijk hun problemen voorleggen. Als reseller krijg je de vragen op een rij zodat je ze eenvoudig kunt sorteren, behandelen en afsluiten.

Vraagt uw klant om andere Business Apps?

Geen probleem, deze kunnen simpel en snel door drag & drop samen gesteld worden. Werkelijk met eindeloze mogelijkheden. Door op maat gemaakte business apps toe te voegen kunnen werknemers bijvoorbeeld werkkleding aanvragen, zichzelf ziek melden of salarisstroken bekijken vanuit hun online werkplek. Je kunt dus elk bedrijfsproces integreren in de werkplek, waardoor bedrijven nooit meer dure maatwerk of losse software tools nodig hebben.

Bedrijven stoppen met zoeken naar software wanneer ze weten dat hun IT dienstverlener op maat gemaakte business apps aan biedt. Resellers kunnen hun klanten dus echt helpen terwijl ze zelf extra upsells creëren.

Probeer het eens uit

Start vandaag jouw gratis proefperiode! Ontdek de kracht van Workspace 365 Business Apps, neem contact op om je gratis proefperiode in te laten gaan! Stuur een e-mail met de naam van je Workspace 365 omgeving waar je de business apps in wilt proberen naar [email protected] of geef het telefonisch door via +31 30 711 6725.