New Day at Work is met Workspace 365 genomineerd voor de EuroCloud Awards 2014 in de categorie Best Cloud Product. Workspace 365 is een complete online werkplek met de kracht van Office 365. De werkplek wordt via een partnerkanaal op de markt gebracht. De EuroCloud Awards vindt plaats op woensdag 11 juni in het hoofdkantoor van IBM te Amsterdam.

Deelname

Bedrijven kregen de kans cloud producten aan te melden voor de awards door informatie in te sturen. Vervolgens selecteerde een jury met cloud specialisten de genomineerden aan de hand van het opgestuurde materiaal. New Day at Work stuurde voor zijn deelname een business case in waarbij IT dienstverlener SPEYK, reseller van Workspace 365, een werkplek specifiek ingericht heeft voor het onderwijs.

Best Cloud Product

Met Workspace 365 wil New Day at Work de award voor Best Cloud Product winnen om aandacht te krijgen voor de kracht van de browser. De browser maakt besturingssystemen overbodig en daarom is Workspace 365 volledig browser based.

“Wij willen bedrijven rustig over brengen naar de cloud. Door single sign-on web apps en het starten van remote apps vanuit de werkplek is het een hybride werkplek, hierdoor zien ondernemers dat werken in de cloud veel kosten bespaard.” Aldus Erik Nicolai, ceo van New Day at Work.

“Daarnaast praten veel IT dienstverleners te veel over techniek en te weinig over gebruikers. Wat heeft een gebruiker nodig? Dat hebben wij in de werkplek gezet, werknemers willen alles op één plek. Zo hebben wij in de werkplek Office 365 vereenvoudigt en gekoppeld aan business apps van Workspace 365. Door deze koppeling kunnen gebruikers bestanden en e-mails koppelen aan business apps om een compleet overzicht te krijgen.” Erik Nicolai.

Organisatie

De organisator van de awards is Stichting EuroCloud Nederland, een stichting met als doel een succesvolle cloud industrie te ontwikkelen in Nederland en Europa. Op woensdag 11 juni worden de winnaars direct bekend gemaakt tijdens het EuroCloud Awards 2014 event op het hoofdkantoor van IBM te Amsterdam.

Winnaar EuroCloud Awards

De winnaars van de Nederlandse cloud awards dingen automatisch mee naar de hoofdprijzen tijdens het EuroCloud Europe Award gala. De Europese awards worden in het najaar van 2014 gehouden in het sfeervolle Luxemburg. Alle prijswinnaars uit de deelnemende EuroCloud landen zullen daar aanwezig zijn.

Meer informatie

Bezoeken van de EuroCloud Nederland Awards is gratis na registratie. Registreren als bezoeker kan via deze link: http://www.eventbrite.nl/e/tickets-eurocloud-nederland-awards-2014-10721106117